ذخیره ساز HPE + انواع ذخیره ساز HPE

ذخیره ساز HPE + انواع ذخیره ساز HPE

ذخیره ساز HPE

در دنیای امروز، مهم است که شرکت ها ذخیره سازی اطلاعات و استفاده از فناوری های پیشرفته برای مدیریت موثر داده ها و اطلاعات خود را داشته باشند. یکی از شرکت های پیشرو در ارائه راه حل های ذخیره سازی با کیفیت بالا شرکت HPE (Hewlett Packard Enterprise) است.

در این مقاله قصد داریم با کمک متخصصان شرکت تدبیر بنیان رسام ، بهترین ذخیره ساز HPE و انواع ذخیره ساز HPE را بررسی کنیم. تا آخر مقاله با ما همراه باشید.

1. امکانات فیزیکی

ذخیره ساز HPE به عنوان یکی از بهترین امکانات فیزیکی شناخته می شود. سایر محصولات سری HP Nimble Storage که شامل ویژگی‌های نوآورانه مانند دیسک‌های SSD فعال و قابلیت‌های تجزیه و تحلیل داده‌های پیش‌بینی‌کننده هستند، از جمله این موارد در نظر گرفته می‌شوند.

2. عملکرد و کارایی

با توجه به نیازهای روزافزون کسب و کارها، عملکرد و کارایی دستگاه های ذخیره سازی اچ پی بسیار مهم است. عملکرد بی نظیر و راندمان بالا توسط محصولات شرکت HPE با فناوری های مدرن مانند ذخیره سازی هوشمند، ترکیبی از دیسک های SSD و HDD به کاربران ارائه می شود.

3. امنیت داده ها

حداکثر امنیت باید برای اطلاعات حساس و مهم اعمال شود. با ویژگی هایی مانند رمزگذاری داده ها، کنترل دسترسی به علاوه مکانیسم های امنیتی پیشرفته تر موجود در ذخیره ساز HPE ، از این رو ایمنی داده های حساس را تضمین می کند.

4. مدیریت و نگهداری آسان

سهولت در مدیریت و نگهداری یک سیستم ذخیره سازی یکی از نکات کلیدی است. در نهایت، محصولات HPE بهینه‌سازی با کاربری آسان را ارائه می‌دهند.

انواع ذخیره ساز HPE

1. HPE Nimble Storage:

سری Nimble Storage از HPE با تمرکز بر روی هوش مصنوعی و اتوماسیون برای بهبود کارایی و عملکرد ذخیره‌سازی طراحی شده است.
ویژگی‌ها:
دیسک‌های SSD فعال برای افزایش سرعت و کارایی.
تکنولوژی InfoSight برای پیش‌بینی و جلوگیری از مشکلات.
امکانات مدیریت و پیکربندی ساده.

2. HPE 3PAR StoreServ:

3PAR StoreServ یک سلسله از ذخیره‌ ساز HPE قدرتمند با قابلیت‌های متنوع و پیشرفته است.
ویژگی‌ها:
آرایه‌های دیسک و فلش برای ترکیب عملکرد و ظرفیت.
سیستم‌های متنوع و توانمند برای پیاده‌ سازی‌ های مختلف.
امکانات متنوع در زمینه‌ های امنیت و مدیریت داده ها.

3. HPE MSA (Modular Smart Array):

MSA یک راه‌حل ذخیره‌ سازی مقرون به‌ صرفه و ساده برای کسب‌ و کارهای کوچک و متوسط است.
ویژگی‌ها:
قابلیت توسعه‌ پذیری با اضافه کردن آرایه‌ های دیسکی.
مدیریت ساده و آسان با رابط وب.
پشتیبانی از دیسک‌ های SSD و HDD.

4. HPE StoreOnce:

ذخیره‌ ساز HPE StoreOnce به عنوان یک راه‌ حل پشتیبان‌ گیری و بازیابی داده با کارایی بالا شناخته می‌شود.
ویژگی‌ها:
دوپلکس برای اطمینان از حفاظت داده.
امکان بازیابی سریع و کارایی بالا.
پشتیبانی از محیط‌ های چند شاخصه.

5. HPE XP7:

XP7 یک آرایه ذخیره‌ سازی انعطاف‌ پذیر و مقیاس‌ پذیر برای سازمان‌ های بزرگ است.
ویژگی‌ها:
امکان مدیریت ترکیبی از دیسک‌های SSD و HDD.
پشتیبانی از مجازی‌ سازی با VMware و Hyper-V.
امنیت بالا با قابلیت‌های رمزنگاری.

Das Storage چیست ؟

DAS یا Direct Attached Storage ، یک ذخیره ساز دیجیتالی میباشد که به صورت مستقیم به Storage Controller ریانه یا سرور HPE متصل می‌شود. یعنی کنترل سخت‌ افزاری این ذخیره ساز HPE با سرور اچ پی است و بخشی از شبکه ذخیره سازی نیست.

 

Das storage چیست

 

این تکنولوژی زمانی مورد نیاز است که حجم دیتای مورد نیاز ما بیشتر از تعداد فضای هارد روی سرور باشد و با افزودن DAS، تعداد هاردهای تحت مدیریت سرور خود را میتوانیم افزایش دهیم.

بدیهی است که ارتباط استوریج شما با سایر تجهیزات موجود در شبکه از طریق سرور HP خواهد بود. کارهایی مانند فرمت و خواندن و نوشتن اطلاعات را خود سرور انجام می‌دهد و در واقع سطح دسترسی آن Block Level است.

معروف‌ ترین نمونه DAS، هارد درایو های لپ تاپ و PC است. DAS می‌تواند شامل یک هارد یا گروهی از هارد های متصل به هم باشد.

دستگاه‌ DAS می‌تواند هم درون سرور یا PC (مانند هاردهای داخلی اینترنال) و هم بیرون آن (مانند هاردهای خارجی اکسترنال یا دیگر دستگاه‌های ذخیره سازی) قرار گیرد.

سیستم‌ های چندگانه می‌توانند از یک دستگاه DAS استفاده کنند ولی باید هر کدام از سرورها یا PC ها اتصال جداگانه‌ای به آن داشته باشد.

Nas Storage چیست ؟

فضای ذخیره سازی متصل به شبکه یا Network-attached storage (NAS) یک مکانیزم ذخیره سازی اطلاعات بر پایه فایل یا File-level (در مقایسه با ذخیره سازی در سطح بلاک) متصل به یک شبکه کامپیوتری است که دسترسی داده ها به یک گروه ناهمگون از مشتریان را فراهم می کند.

 

 

Nas storage چیست

 

NAS بصورت اختصاصی برای ارائه File ها از طریق سخت افزار، نرم افزار و پیکربندی تخصصی است.

کاربرها در یک شبکه محلی (LAN) از طریق اتصال استاندارد Eternet به فضای ذخیره سازی مشترک دسترسی پیدا میکنند. دستگاه های NAS معمولاً صفحه کلید یا نمایشگر ندارند و از طریق ابزار مبتنی بر مرورگر پیکربندی و مدیریت می شوند.

هر NAS به عنوان یک Node در شبکه، توسط یک آدرس پروتکل اینترنت (IP) منحصر به فرد خود تعریف شده است، که روی LAN قرار دارد.

San Storage چیست ؟

SAN STORAGE یک شبکه اختصاصی و مستقل با سرعت‌ بالاست که مجموعه مشترک دستگاه‌‌ های ذخیره‌‌ سازی را به چندین سرور متصل می‌‌کند و هر سرور می‌تواند به فضای ذخیره‌ سازی مشترک دسترسی داشته باشد.

این سرورها ممکن است یک سرور اختصاصی برای ارائه سرویس‌های وب و یا یک سرور ابری باشند.

 

San storage چیست

 

SAN معمولاً با کابل‌‌کشی، آداپتورهای باس میزبان (host bus adapter) و سوئیچ‌های AN متصل به آرایه‌‌های ذخیره‌‌ سازی و سرورها مونتاژ می‌شود.

SAN شبکه‌‌ای از دستگاه‌‌های ذخیره‌ سازی است که توسط چندین سرور یا رایانه قابل‌ دسترسی است و فضای ذخیره‌ سازی مشترکی را ایجاد می‌‌کند.

هر کامپیوتر در شبکه می‌تواند به حافظه موجود در SAN دسترسی پیدا کند انگار که آنها دیسک‌‌های محلی هستند که مستقیماً به PC متصل هستند. در واقع SAN مخفف Storage Area Network به معنای شبکه‌ی ذخیره‌‌سازی اطلاعات است. یک شبکه پرسرعت برای ذخیره کردن اطلاعات که به ابزارهای سخت‌‌ افزار یا مجازی متصل است.

تفاوت SAN و NAS چیست؟

هم SAN و هم NAS (ذخیره‌ سازی متصل به شبکه) روش‌هایی برای مدیریت فضای ذخیره‌ سازی به صورت مرکزی و اشتراک‌گذاری در سرورهای متعدد هستند، اما چند تفاوت آنها را از یکدیگر متمایز می‌کند.

در درجه اول، NAS انتزاعی تر از ذخیره سازی SAN است. NAS ذخیره‌سازی را به فایل‌ها، پوشه‌ها و حجم‌هایی تقسیم می‌کند که توسط یک واحد اصلی مدیریت می‌شوند، به این معنی که دیتاها به‌ جای ذخیره شدن در بلوک‌ هایی که از اعداد واحد منطقی (LUN) مانند SAN ذخیره می‌شوند، کاملاً مستقل از دستگاه‌های متصل هستند.

هر دو نیز از روش های مختلفی برای اشتراک گذاری داده های ذخیره شده استفاده می کنند:

SAN به یک شبکه اختصاصی به اشتراک می گذارد، در حالی که NAS از یک شبکه مشترک استفاده می کند.

علاوه بر این، SAN و NAS در قابلیت های حمل و نقل متفاوت هستند. NAS از اترنت استفاده می کند، در حالی که SAN می تواند از اترنت و کانال فیبر استفاده کند.

مزایای هر یک نیز متفاوت است. SAN بر عملکرد بالا و تأخیر کم تمرکز دارد، در حالی که NAS سهولت استفاده، مدیریت پذیری، مقیاس پذیری و هزینه کمتر را هدف قرار می دهد.

اطلاعات تماس